Arkkitehti Wivi Lönnin Jyväskylä, Luento ja illallistilaisuus

Arkkitehti Wivi Lönnin Jyväskylä, Luento ja illallistilaisuus

78,00 

Kartanon kulttuuri-illallinen : Arkkitehti Wivi Lönnin Jyväskylä 7.3.2024 klo 18

Luento- ja illallistilaisuus | 78 eur / vieras : sis. luentotilaisuus ja neljän ruokalajin illallinen.

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot viimeistään 7vrk ennen tilaisuutta.

Lisätietoja Kartanon ravintolasta p. +358 40 127 4930 tai sähköpostitse info@cartano.fi

Tämä ei ole lahjakortti, joka käy maksuvälineenä muihin Kartanon palveluihin. Ravintolan lahjakortti ei käy maksuvälineenä lippuun.


Lipun ostaminen: Täytä seuraavasti:

  • Valitse Lahjakortin arvoksi 78 eur
  • Kenelle – Mihin sähköpostiin haluat lipun/t toimitettavan?
  • Keneltä – Tilaajan/ostajan nimi
  • Valinnainen viesti  – vastaanottajalle, jos joku muu kuin tilaaja.
  • Valitse ostettavien lippujen määrä.

Kuvaus

Kuokkalan kartanon Kulttuuri-illallinen esittää: Lämpimästi tervetuloa Kuokkalan kartanoon 7.3. klo 18, jolloin pääsemme aikamatkalle Jyväskylän historiaan!  Liity mukaan visuaaliseen luento- ja illallistilaisuuteen, kun filosofian tohtori ja tietokirjailija Jussi Jäppinen valaisee meille historiaa ”Arkkitehti Wivi Lönnin Jyväskylä”-luennossaan.

Luento kantaa meidät aina vuoteen 1904, jolloin ensimmäinen Wivi Lönnin Jyväskylään suunnittelema rakennus, upea Kuokkalan kartano, kohosi Jyväskylän seudulle. Tämä merkittävä hetki avasi tien lukuisille muille Lönnin mestariteoksille alueella. Tule nauttimaan visuaalisesta katsauksesta Lönnin tuotantoon Jyväskylässä ja sen lähiympäristössä. Näkökulma tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan menneisyyteen, paljastaen arkkitehtonisen perinnön merkityksen nykypäivän kaupunkikuvassa. Luennon päätteeksi pääset nauttimaan ainutlaatuisesta Kartanon neljän ruokalajin illallisesta ja jakamaan ajatuksia sekä vaikutelmia juuri kuulemastasi.

Arkkitehti Wivi Lönnin Jyväskylä -luento  sopii niin kaupungin historiasta kiinnostuneille kuin uteliaille matkaajillekin; ainutlaatuinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja gastronomista nautintoa.

Älä jää paitsi tästä Jyväskylässä tapahtuvasta ainutlaatuisesta tilaisuudesta – osta lippusi nyt ja sukella kanssamme Jyväskylän menneisyyteen!

#ArkkitehtiWiviLönninJyväskylä #JyväskylänHistoria #AikamatkaJyväskylään #Kuokkalankartano

(Kulttuuri-illallisen toteutumiseen vaaditaan vähintään 10 osallistujaa. Mahdollisesti peruuntuneiden luento-illallisten ostot palautetaan tai siirretään seuraavaan)