Sinfis 27.8. – Kartanon Venetsialaiset

Sinfis 27.8. – Kartanon Venetsialaiset

Kartanon Venetsialaisissa lauantaina 27.8. klo 18.00 esiintyy Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesterin soittajista koostuva pienyhtye teemalla – Elokuvamusiikin parhaat. Konserttiin on tarjolla Show&Dinner -paketti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja mieleenjäävän kokemuksen Kartanon Venetsialaisissa. Paketti sisältää Keittiömestari Sorvojan Kartanon neljän ruokalajin menun sekä Sinfis -konsertin Kartanon puutarhassa.

Show&Dinner 72 eur/vieras sis. illallinen sekä konsertti. Maksu suoritetaan saapuessanne ravintolaan.

Konserttiin pääsee ainoastaan Show&Dinner -paketin varanneet vieraat. Paikkoja rajoitetusti.

Pöytävarauksen pääset tekemään suoraan varausjärjestelmästämme:

https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/3045/2

Kattausajat:

15.30, 16.00

19.30, 20.00

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri ry eli Sinfis on vuonna 1993 perustettu Jyväskylän yliopiston edustusorkesteri. Orkesteri tunnetaan aktiivisena harrastajaorkesterina ja sen soittajat ovat suurimmaksi osin eri alojen opiskelijoita. Aktiivisia jäseniä orkesterissa on joka vuosi noin 50. Tarkoituksenamme on tuoda klassista musiikkia lähemmäs kuulijoita ja mahdollistaa musiikin harrastamisen jatkamista muiden opintojen ohella, matalalla kynnyksellä. Tavoitteenamme on esittää taiteellisesti korkeatasoista musiikkia, ja vuosien varrella onkin kuultu useita orkesterikirjallisuuden huipputeoksia.

Sinfis on toteuttanut ennakkoluulottomasti erilaisia projekteja: Ruusun Varjo -musikaali (2006), Suomenkiertue Werner Bros -skiffleyhtyeen kanssa 2006 ja W. A. Mozartin Requiem yhdessä helsinkiläiskuorojen kanssa 2009 ja 2010. Orkesteri ei pelkää ylittää genrerajoja: konserteissa on kuultu mm. Ultra Bran musiikkia sovitettuna sinfoniaorkesterille, ja 2019 orkesteri esitti musiikin C. Chaplinin mykkäelokuvaan ”Sirkus”.

Nyt Sinfiksen soittajista koostuva pienyhtye esiintyy teemalla Elokuvamusiikin parhaat. Konsertti on läpileikkaus erilaisista elokuvien klassikoista ja uusista menestyselokuvista, joiden tutuista melodioista tehdyt sovitukset koristavat tätä kesäiltaa.

Lämpimästi tervetuloa!