Kuokkalan kartano

For the occasions
of your life

Anna Kuokkalan kartanon taianomaisen tunnelman ja ainutlaatuisen miljöön kuljettaa sinut omaan aikaasi

Kartano toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi, olipa vierailusi sitten pieni tai suuri. Niin ikimuistoiset juhlat, yritystapahtumat, ensiluokkalainen ravintolaelämys kuin tunnelmallinen viinilasillinen auringonlaskua ihastellessa ovat kaikki yhtä tärkeitä tarjottavia Kartanon väelle. Kartanon lämminhenkinen tunnelma tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille aisteille, jokaiseen tärkeään hetkeen.

Jyväskylän elämyksellisin ravintola

Unohtumattomia ravintolakokemuksia tinkimättömällä laadulla

Arvokas ja suojeltu kartano ansaitsee tasoisensa palvelukokonaisuuden. Kartanon ravintola avataan syyskuussa 2021. Käy odotellessasi lukemassa maistiaisia tulevasta.

Pieniin ja suuriin kohtaamisiin

Nautintoja kaikille aisteille

Yli satavuotias Kartano on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykypäivää. Kartanomiljöö tarjoaakin nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa kaikkiin tärkeisiin hetkiin. Ota lasillinen viiniä tai kupillinen kuumaa, istahda terassille ystävien kanssa tai aisti kartanon tunnelmaa omassa rauhassasi.

Kaikenkokoisiin elämyksiin

Anna meidän järjestää juhlasi tai tule nauttimaan tapahtumistamme

Käy peremmälle Kartanon ovista ja tule osaksi ainutlaatuista tunnelmaa. Meille pääset helposti autolla, julkisilla, veneellä tai vaikkapa rantaraitilta poiketen.

Mikäli suunnitelmissasi on omat juhlat, kuten häät tai muu tapahtuma, olemme mielellämme apunasi myös tässä. Yksittäiset tilat sekä upea yläkertamme on vuokrattavissa yksityiskäyttöön ja Kartanon Tallissa voit viettää mukavan illan kaveriporukalla saunoen ja porealtaasta nauttien.

Ajankohtaista

Kartanolla tapahtuu

Ikimuistoiset juhlat

Kartano kutsuu juhlimaan

Kartanon ainutlaatuinen miljöö ja ensiluokkainen palvelu tarjoavat unohtumattomat puitteet elämäsi tärkeimpään juhlaan.

Räätälöidyt palvelut yrityksille

Vaikuttavat yritystilaisuudet

Kartanolla järjestät Jyväskylän vaikuttavimmat tapahtumat, kokoukset ja tilaisuudet yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Anna meidän räätälöidä juuri teille sopiva kokonaisuus.