Kartanon Murhamysteeri -illallinen 6.3.2024 klo 18

Kartanon Murhamysteeri -illallinen 6.3.2024 klo 18

79,00 

Tohtori Kettusen tapaus

6.3.2024 klo 18

Murhamysteeri-illallinen | 79 eur / vieras : sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä mysteerin.

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot viimeistään 7vrk ennen murhamysteeri -illallista.

Lisätietoja Kartanon ravintolasta p. +358 40 127 4930 tai sähköpostitse info@cartano.fi

Tämä ei ole lahjakortti, joka käy maksuvälineenä muihin Kartanon palveluihin. Ravintolan lahjakortti ei käy maksuvälineenä lippuun.


Lipun ostaminen:

Täytä seuraavasti:

  • Valitse Lahjakortin arvoksi 79 eur
  • Kenelle – Mihin sähköpostiin haluat lipun/t toimitettavan?
  • Keneltä – Tilaajan/ostajan nimi
  • Valinnainen viesti  – vastaanottajalle, jos joku muu kuin tilaaja.
  • Valitse ostettavien lippujen määrä.

Kuvaus

Tohtori Kettusen tapaus

6.3.2024 klo 18


Heinäkuisena iltapäivänä vuonna 1966 insinööri Mauri Kauppi hakee kihlattunsa Helena Lundin synnytyssairaalalle jääneen laukun. Ajaessaan Kuokkalasta kotiin, Kauppi menettää autonsa hallinnan, ajaa ojaan ja menehtyy välittömästi. Valitettavaksi onnettomuudeksi julistettu tapaus muuttuu murhatutkimukseksi, kun ojaan ajo paljastuu onnettomuuden sijaan tarkoin harkituksi surmatyöksi. Kuka on murhan takana ja miksi?

Kuokkalan kartanon fiktiivisellä murhamysteeri-illallisella pääset ratkomaan mysteeriä hyvän ruoan äärellä. Illan kesto on noin 3 tuntia ja sen aikana nautit kolmen ruokalajin illallisen samalla kun saat eri muodoissa lisää tietoa mysteeristä. Illan saapuessa kohti päätöstään pöytäseurueet esittävät oman tulkintansa siitä, mitä mahdollisesti tapahtui ja miksi.

Mysteerin on tuottanut Historialliset mysteeripelit -työryhmä: https://historiallisetmysteeripelit.blogspot.com Historialliset mysteeripelit on onnistuneesti järjestänyt mysteereitä mm. Olavinlinnassa yli 1000 vieraalle. Vankka kokemus on tuonut jo tilannetajua mysteerien vivahteisiin sekä kokemuksellisuuteen. Nyt seikkailu tuodaan Kuokkalan kartanon autenttiseen ympäristöön, huippukeittiön hellittelyyn.

(Mysteeri-illallisen toteutumiseen vaaditaan vähintään 15 varausta. Mahdollisesti peruuntuneiden illallisten ostot palautetaan tai siirretään seuraavaan)