Kartanon joulu & pikkujoulut

Jyväskylän tunnelmallisin joululounas ja -illallinen tarjoillaan Kuokkalan kartanolla 24.11.-22.12.2022. Ruoasta sekä palvelusta vastaa huippuosaava ja palkittu henkilökuntamme. Keittiömestari Sorvojan suunnittelema talvinen menu ja ravintolapäällikkö Sirosen ammattitaidolla parittamat viinit varmistavat muistettavan ja ainutlaatuisen elämyksen. 

Joululounas 54eur

Kattausajat:

11.00 ja 11.30 | 13.30 ja 14.00

Jouluillallinen 67eur

Kattausajat:

16.30 ja 17.00 | 20.00 ja 20.30

Menu

Skandinaavinen kylmä kalalajitelma sekä keitettyä perunaa ja ruskistettua voita

***

Kartanon tartar

***

Pääruoka valittavissa kahdesta vaihtoehdosta

***

Jälkiruoka

(Lounaalla on eri pääruoat ja jälkiruoka kuin illallisella sekä ne vaihtuvat viikoittain.)

Viinipaketit

Joululounaalle 37eur (sis. kolme lasia viiniä) | Jouluillalliselle 54eur (sis. neljä lasia viiniä)

Varaathan pöytäsi ajoissa suoraan sivuiltamme tai ryhmän koon ollessa yli 6 henkeä osoitteesta ravintola@cartano.fi tai puhelimitse +358 (0) 40 127 4930 

Pikkujoulut

Kuokkalan kartanolla Jyväskylässä nautit tunnelmallisista pikkujouluista, joululounaasta tai -illallisesta. Kartanon monipuolisista kabineteista löytyy ruokailu- ja kokoustilaa niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Kabinettien lisäksi vieraitamme palvelee Kartanon Tallin sauna sekä porealtaat. Ohjelman osalta Kartanolla on mahdollista nauttia esimerkiksi glögi-joogasta, murhamysteeristä, tonttukisailusta tai jousimusiikista. 

Kartanon erityinen ympäristö yhdistettynä herkulliseen ruokaan, kutkuttaviin pikkujouluaktiviteetteihin ja yrityksenne toiveiden mukaan rakennettuun illanviettoon on avain ikimuistoisiin pikkujouluihin.

Kartanon talli & saunatilat

Kartanon Talli sijaitsee Kartanon pihapiirissä, aivan sen välittömässä läheisyydessä. Kartanon tallin saunatilan mutkattomissa puitteissa voit viettää rentouttavia hetkiä yhdessä ystävien tai yrityksenne väen kesken. Viihtyisän oleskelutilan sekä saunan lisäksi Talli on varustettu kahdella porealtaalla. Kartanon tallissa on a-oikeudet.

Talliin on mahdollista tilata Kartanon ravintolasta räätälöidyt tallimenut. Kysy lisää!

Nautiskelijoiden pikkujoulut

Vietä ainutlaatuiset pikkujoulut uuden Kartano Menun parissa. Tilatessasi Kartano Menun pääset nauttimaan Kartanon keittiön elämyksistä pitkän maistelumenun muodossa. Kartano Menu on kirkkain tähtemme ja se tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen makujen parissa kaikista vaativimmillekin ruoan ja viinin ystäville. Menu tarjoillaan Kartanon joulussa vähintään 10 vieraan seurueille.

Kartano Menu 98eur

Viinipaketti 78eur

Tee varaus:

Sähköposti: ravintola@cartano.fi

Puhelin: +358 (0) 40 127 4930 

Helppo valinta pukinkonttiin – Kartanon lahjakortti

Kartanolta saat lahjakortit pukinkonttiin kätevästi joko digitaalisesti tai kirjekuoressa. Lahjakortin voit valita tietyllä summalla tai esimerkiksi tietyn menun mukaan. Vieraidemme kestosuosikki on esimerkiksi ollut Kartanon kuuden ruokalajin menu viinipaketteineen.

Pikkujoulut & Kartanon mysteeri

Kaipaatteko pikkujouluihinne jännitystä ja arvoituksia? Kartanon mysteeri on nyt mahdollista tilata yksityisesti omaan tilaisuuteenne. Huippusuositussa ja jatkuvasti loppuunmyydyssä Kartanon mysteerissä pääsette hyvän ruoan sekä juoman äärellä ratkomaan murhamysteeriä niin kerronnallisen tarinan kuin johtolankojen avulla. Mysteeri ei vaadi mitään ennakkovalmisteluita, vaan riittää kun saavutte vain paikalle ja istutte pöytään.

Tiedustelut:

Sähköposti: ravintola@cartano.fi

Puhelin: +358 (0) 40 127 4930