Kartanon joulu

Jyväskylän tunnelmallisin joululounas ja -illallinen tarjoillaan Kuokkalan kartanossa 24.11.-22.12.2022.

Tervetuloa kaupungin tunnelmallisimmalle joululounaalle sekä -illalliselle. Kartanon joulu tarkoittaa sydämellistä vieraat huomioivaa palvelua sekä käsityönä valmistettuja harkittuja makuja tarjoiltuna upeassa mennyttä aikaa huokuvassa miljöössä.

Joulumenumme tarjoillaan aina pöytiin ja sisältää neljä ruokalajia. Vaihtoehtoisesti tarjoilemme pitkää Kartano Menua vähintään kymmenen hengen ryhmille etukäteen tilattuna.

Kartanon joulumenussa tarjoillaan alkuun Skandinaavinen kylmä kalalajitelma sopivine lisäkkeineen. Siitä jatkamme jo klassikoksi muodostuneella Kartanon tartarilla, johon päärakaa-aine saapuu vain 15 km päästä Puuppolasta, Lehtolan Limousin tilalta. Pääruoan lounaalla voit valita liha-, kala- tai kasvisvaihtoehdosta. Illallisella voit valita pääruoaksi riistan, kalan tai kasviksen. Tänä vuonna Riista on joko Hannu Lahtelan huippulaatuista Sallan Villiporoa, paikallisen metsästäjän toimittamaa hirveä tai vapaana kasvanutta villisorsaa. Tarjolla on vain yhtä riistaa kerrallaan, joka vaihtelee saatavuuden mukaan. Pääruokavalinnat tehdään paikan päällä. Jälkiruoka vaihtuu viikoittain, niin lounaalla kuin illallisellakin.

Ruoasta sekä palvelusta vastaa huippuosaava ja palkittu Kartanon väki. Keittiömestari Sami Sorvojan suunnittelema joulumenu ja ravintolapäällikkö Miia Sirosen ammattitaidolla parittamat viinit varmistavat muistettavan ja ainutlaatuisen elämyksen. Kartanon joulu on jo itsessään elämys ja ohjelmanumero. Vieraamme pääsevät ikimuistoiselle makumatkalle ruoka- ja viiniasiantuntijoidemme lämpimän palvelun tukemana.

Huomioithan, että 24.11 – 22.12.2022 Kuokkalan kartano tarjoilee ainoastaan joululounasta ja -illallista eikä normaalia A la carte listaa ole saatavilla.

Joululounas

ma – pe

Kattausajat:

11.00 ja 11.30 | 13.30 ja 14.00

Jouluillallinen

ti – la

16 – 23

(12 – 23)

23.-28.12. suljettu

Varaathan pöytäsi ajoissa suoraan sivuiltamme tai vierasmäärän ollessa yli 6 vierasta osoitteesta:

ravintola@cartano.fi

+358 (0) 40 127 4930 

Jouluillallinen 67 eur

Viinipaketti illalliselle 54 eur (sis. neljä lasia viiniä)

Joululounas 54 eur

Viinipaketti lounaalle 37 eur (sis. kolme lasia viiniä)

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan erityisruokavaliot etukäteen, jotta saamme varmistettua kaikille vieraillemme yhtä laadukkaan kokemuksen. Tarjolla on aina myös neljän ruokalajin vegaaninen kokonaisuus.

Varaathan pöytäsi ajoissa suoraan sivuiltamme tai vierasmäärän ollessa yli 6 vierasta osoitteesta ravintola@cartano.fi tai puhelimitse +358 (0) 40 127 4930 

Pikkujoulut

Kuokkalan kartanolla Jyväskylässä nautit tunnelmallisista pikkujouluista, joululounaasta tai -illallisesta. Kartanon monipuolisista kabineteista löytyy ruokailu- ja kokoustilaa niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Kabinettien lisäksi vieraitamme palvelee Kartanon Tallin sauna sekä porealtaat. Ohjelman osalta Kartanolla on mahdollista nauttia esimerkiksi glögi-joogasta, murhamysteeristä, tonttukisailusta tai jousimusiikista. 

Kartanon erityinen ympäristö yhdistettynä herkulliseen ruokaan, kutkuttaviin pikkujouluaktiviteetteihin ja yrityksenne toiveiden mukaan rakennettuun illanviettoon on avain ikimuistoisiin pikkujouluihin.

Saunatilan esittely

Kartanon talli & saunatilat

Kartanon Talli sijaitsee Kartanon pihapiirissä, aivan sen välittömässä läheisyydessä. Kartanon tallin saunatilan mutkattomissa puitteissa voit viettää rentouttavia hetkiä yhdessä ystävien tai yrityksenne väen kesken. Viihtyisän oleskelutilan sekä saunan lisäksi Talli on varustettu kahdella porealtaalla. Kartanon tallissa on a-oikeudet.

Talliin on mahdollista tilata Kartanon ravintolasta räätälöidyt tallimenut. Kysy lisää!

Nautiskelijoiden pikkujoulut

Vietä ainutlaatuiset pikkujoulut uuden Kartano Menun parissa. Tilatessasi Kartano Menun pääset nauttimaan Kartanon keittiön elämyksistä pitkän maistelumenun muodossa. Kartano Menu on kirkkain tähtemme ja se tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen makujen parissa kaikista vaativimmillekin ruoan ja viinin ystäville. Menu tarjoillaan Kartanon joulussa vähintään 10 vieraan seurueille.

Kartano Menu 98 eur

Viinipaketti 78 eur

ravintola@cartano.fi

+358 (0) 40 127 4930 

Helppo valinta pukinkonttiin – Kartanon lahjakortti

Kartanolta saat lahjakortit pukinkonttiin kätevästi joko digitaalisesti tai kirjekuoressa. Lahjakortin voit valita tietyllä summalla tai esimerkiksi tietyn menun mukaan. Vieraidemme kestosuosikki on esimerkiksi ollut Kartanon kuuden ruokalajin menu viinipaketteineen.

Pikkujoulut & Kartanon mysteeri

Kaipaatteko pikkujouluihinne jännitystä ja arvoituksia? Kartanon mysteeri on nyt mahdollista tilata yksityisesti omaan tilaisuuteenne. Huippusuositussa ja jatkuvasti loppuunmyydyssä Kartanon murhamysteerissä pääsette ainutlaatuisen ruoan sekä juoman äärellä ratkomaan murhamysteeriä, niin kerronnallisen tarinan, kuin johtolankojen avulla. Mysteeri ei vaadi mitään ennakkovalmisteluita vaan riittää, kun saavutte vain paikalle ja istunette pöytään.

ravintola@cartano.fi

+358 (0) 40 127 4930