Kartanon olohuone ja terassi

Kun vaadit viiniltäsi enemmän

Astuessasi Kartanoon sisään sukellat moniaistilliseen kokemukseen. Kartanon monipuolinen viinitarjonta, keittiön tuoksut ja vihertävän houkutteleva olohuone saa jokaisen huokaisemaan.

Kartanon olohuoneessa pääset heittäytymään ainutlaatuiseen tunnelmaan kiinnostavien sekä aistikkaiden viinien parissa. Istahda sohvalle ja anna Kartanon väen viedä sinut viinimatkalle. Toivomme, että jokainen vieraamme saa jonkin uuden tiedon jyväsen viineistä ja makumuistot jäävät elämään.

Viinilistamme muuttuu usein ja pyrimme tarjoamaan vieraillemme laadukkaiden klassikoiden lisäksi myös harvinaisuuksia; aina eri vuodenaikoihin sopivia ja totta kai viinejä, jotka täydentävät menuissa tarjottavia makuelämyksiä. Toivomme saavan viinikulttuurin kukoistamaan ja pääsemme tarjoamaan kaupungin vieraille laajasta ja laadukkaasta viinilistasta tuotteita kaikkiin makuihin ja tottumuksiin. Vapaamuotoisen nautiskelun lisäksi Kartanolta on mahdollista myös saada ohjattua viininmaistelua.

Kesäsesonkina viinin viereen tai terassilla nautittavaksi sopii jo Kartanon klassikoksi muodostunut tartar tai muu kaudenmukainen pikkusuolainen.

Kauniina kesäpäivänä on mahdollista nauttia olostaan aistikkaiden ravintolasalien lisäksi myös ulkona terassilla tai samppanjalasi kädessä puutarhaa ihaillen. Kartanon terassilta avautuvat myös kauniit näkymät Päijänteelle sekä Jyväskylän virkeään veneilykulttuuriin.

Aukioloajat

to – la klo 16 – 23

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta info@cartano.fi tai numerosta 040 127 4930

Tule sellaisena kuin olet

Kartano on kaikille yhtä helposti lähestyttävä: sen vastaanottavaiseen ilmapiiriin sopii yhtä lailla Rantaraitin ulkoilijan taukohetki, ikimuistoiset juhlat kuin kulttuurin ystävän irtiotto arjesta. Kartano on meidän kaikkien yhteinen elämys.

Kartanomiljöön kauneus, huolella valitsemamme taideteokset ja sisustuselementtimme sekä menneiden aikojen tunnelma luovat sielua hellivän, aistikkaan kokonaisuuden.

Miljöö, tunnelma ja palvelu tekevät Kartanosta joka kerta ainutlaatuisen kokemuksen: astu siis sisään juuri sellaisena kuin olet, ole hetki irti kaikesta maallisesta ja anna kaikkien aistiesi kokea Kartano.