Kokoustilat ja -palvelut

Vaikutuksen tekevät yritystilaisuudet

Kokoustilat ja juhlapalvelut yrityksille

Kuokkalan kartano Jyväskylässä tarjoaa erikokoisten yritysten kaikenlaisiin tarpeisiin vaikuttavat, mieleenjäävät puitteet. Anna meidän räätälöidä toiveidenne mukaiset, tarpeenne parhaiten täyttävät kokoustilat ja tarjoilut. Helppo saavutettavuus keskellä Suomea nelostien varrella sekä iso ilmainen pysäköintialue takaavat helpon saapumisen tilaisuuteenne. Päijänteen järvimaisemat sekä ainutlaatuinen ympäristö varmistavat ryhmällenne palauttavat tauot sopivina hetkinä.

Kokoustilat

Kartanon puitteet muotoutuvat monenlaisiin ja -kokoisiin tapahtumiin. Niin muutaman hengen johtoryhmätapaaminen, koko yrityksen henkilöstön virkistäytyminen kuin isommat asiakastilaisuudet toteutuvat vaikutuksen ja muistijäljen jättävinä kokemuksina. Luonnollisesti Kartanon varustelu vastaa tämän päivän tarpeita ja käytettävissänne on nykyaikaiset kuva- ja äänilaitteistot. Kokouslaitteisto tukee niin langatonta ruudunjakoa kuin myös perinteisempiäkin yhteyksiä.

Tarjoiluja unohtamatta

Kartanon ravintola pitää huolen, että kaikki toiveenne otetaan huomioon, ja että jokaisen vieraan kokemus on ensiluokkainen. Keittiömestarimme suunnittelee tapahtumanne luonteeseen sopivat tarjoilut jotka voidaan tarjoilla joko kokoustilaanne tai erilliseen ruokailutilaan. Tarvittaessa myös Kartanon Tallin sauna lämpiää illan hämärtyessä – porealtaiden odottaessa kauniin lehdon äärellä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous info@cartano.fi

Ilmoitathan erikoisruokavaliot varausta tehdessäsi, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ravintolakokemuksen kaikille vieraillemme.

Pyydä tarjous!

Kartanon tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet kaikenkokoisiin yritystilaisuuksiin. Suunnittelemme tilaisuudet ja tapahtumat aina kokonaisuutena, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan kokonaisuutena. Lähetä siis rohkeasti tarjouspyyntö, ja anna meidän räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivin kokonaisuus. 

Aktiviteetit ja virkistysohjelma

Kuokkalan kartano tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa yrityksellesi monipuolisia ja tasokkaita palveluita, aktiviteetteja sekä tukea työhyvinvointiin. Meillä järjestät vaivattomasti esimerkiksi TYKY -päivän, kick-off tilaisuuden tai tasokkaan tiimipäivän.

Huipputason ruokailuelämyksen lisäksi pääset sukeltamaan Kartanolla mysteereihin, joogaan tai esimerkiksi viinimaistelun ihmeelliseen maailmaan.

Kartanon kokoustilat

Kokoustilat tarpeidenne mukaan

Kartanon tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet kaikenkokoisiin yritystilaisuuksiin. Sisätilat mahdollistavat erikokoisten kabinettien ja salien yhdistämisen tai rauhallisia soppia pienemmille ryhmille, joten niin sadan hengen yritystapahtumat kuin muutaman hengen johtoryhmätapaamiset saavat Kartanolla ikimuistoisen säväyksen. Virikkeitä täynnä oleva ympäristö mahdollistaa aidon irtioton arjesta sekä oman toimiston kolkoista kokoustiloista.

Punainen kabinetti

Kartanon alakerran tunnelmallinen kabinetti.

(Näyttö: langaton ruudunjako, HDMI)

Max. kapasiteetti 16 henkilöä

Yhden pöydän ääreen 10 henkilöä

Keltainen kabinetti

Toinen Kartanon alakerran tunnelmallinen kabinetti.

(Näyttö: langaton ruudunjako, HDMI)

Max. kapasiteetti 14

Yhden pöydän ääreen 14 henkilöä

Kartanon juhlasali

Ainutlaatuinen Kartanon suurin sali.

(Näyttö: langaton ruudunjako, HDMI)

Max. kapasiteetti 52 henkilöä

Yhden pöydän ääreen 16 henkilöä

Vihreä sali

Kartanon yläkerran rauhallinen suuri sali.

(Siirrettävä näyttö: langaton ruudunjako, HDMI)

Max. kapasiteetti 20 henkilöä

Yhden pöydän ääreen 16 henkilöä

Kartanon kirjasto

Valoisa Kartanon kirjastosali.

(Siirrettävä näyttö: langaton ruudunjako, HDMI)

Max. kapasiteetti 18 henkilöä

Yhden pöydän ääreen 12 henkilöä