Illalliselämys luonasi

Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia huipputasoinen ravintolaillallinen kotona, mökillä tai toimistollasi. Haluaisitko kotona yllättää vieraasi tai juhlistaa ainutlaatuisesti yritysjuhlissa?

Kartanon illalliselämys luonasi

Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia huipputasoinen ravintolaillallinen kotona, mökillä tai toimistollasi. Tulemme paikalle, tarjoilemme illallisen ja siivoamme paikat lähtiessämme. Palvelukokonaisuutemme sisältää astiat, lasit, ruokailuvälineet, itse illallisen ruoat sekä tarjoilun. Saat etukäteen menuuseen sopivat juomasuositukset, jotka voit itse käydä hakemassa Alkosta. Tarjoilemme hankkimasi juomat mielellämme.

Menu pohjautuu senhetkiseen sesonginmukaiseen ruokatarjontaan, mutta räätälöimme annoksia tarvittaessa toiveidenne mukaan. Olemme omimmillamme intiimeissä, alle 25 hengen tilaisuuksissa. Minimihenkilömäärä 4 ruokailijaa. Erikoisruokavaliot huomioidaan 7 vrk etukäteen ilmoitetun mukaan. Illallisen järjestämisen vähimmäisvarusteluvaatimuksena tulisi keittiössä olla liesi, uuni ja vesipiste. Toimimme pääasiassa Jyväskylässä ja lähialueilla.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen illallinen.

Neljä ruokalajia sis. yksi pääruoka 108eur /vieras

Kuusi ruokalajia 134eur /vieras

Esimerkki menu:

Menu

Glaseerattua porkkanaa ja tuorejuustoa

dukkah, vuonankaali

Kartanon rotukarjatartaria ”Ranch”

paahdettu paprika, tomaatti

Keitto savustetusta mateesta

fenkoli, ruohosipuli

Haudutettua päivän kalasaalista ja hummerikastiketta

fenkoli, purjo

Yön yli kypsennettyä härkää ja kermalla paranneltua haudutuslientä

palsternakka, punakaali

Karamellisoitua suklaanamelakaa ja punaherukkaa

manteli