Vieraidemme palautteet

Me Kartanolla haluamme tuntea vieraamme. Paras keino on kerätä kokemuksia sekä mahdollistaa niiden jakaminen mahdollisimman helpoksi. Tavoitteemme on vieraidemme avulla tarjota valtakunnallisesti parhaita ravintola- sekä juhlakokemuksia.

Kartanon ravintolasta löytyvien palautehelmien lisäksi voivat asiakkaamme jättää palautetta Dinnerbookingin, Googlen tai esimerkiksi Facebookin kautta. Olemme kiitollisia jokaisesta palautteesta sekä ajasta, jonka vieraamme tarjoaa sen antamiseen. 

Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Henkilökunta oli todella ystävällistä, paikan varaaminen onnistui helposti ja sähköposteihin vastaaminen oli nopeaa. Toiveet ja erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon. Itse paikka oli erittäin viehättävä ja tunnelmallinen. Myös juhlaväki viihtyi hyvin.

-Jani

”Friends of fine dining will get their money’s worth at the Kuokkalan Kartano mansion.

I have rarely been served such an excellent and coherent multi-course menu as in Kuokkalan Kartano.”

-René

”Ensimmäinen kerta Kuokkalan kartanossa illallisella. Erinomainen kokemus, kaikki toimi ja ilta oli menestys mukana olleen asiakkaan mielestäkin. Suosittelen lämpimästi Kuokkalan Kartanoa!”

-Taneli

”Kiitos loistavasta lounaasta. Alkukeiton maku tuntuu vieläkin, samettinen ja hieno. Kala oli upesti valmistettu. Jälkiruoka hienostunut ja täynnä makuja. Kiitos. Tullaan uudestaan!”

-Tarja

”Täyden kympin kokonaisuus. Ympäristö on lumoava ja ruoka oli taivaallisen hyvää. Ihania makuyhdistelmiä. Varsinkin alkuruoat ansaitsevat suuret kehut. Ehdottomasti tulemme uudelleen.”

-Henna

”Harvoin jos koskaan tulee käytyä tämän tason ravintoloissa. Oli todella miellyttävä kokemus. Maut olivat kohdillaan, asettelu todella kaunista ja palvelu ensiluokkaista. Toivottavasti ihmiset löytävät ravintolaan jatkossakin, ainesta menestykseen kyllä on.”

-Antti

”Käynti oli kokonaisvaltainen sukellus kartanoromantiikkaan. Katkarapu -alkuruoka vei kielen mennessään. Kaikki oli taidokkaasti rakkaudella valmistettu ja aseteltu!”

-Eeva

”Kerrassaan hieno ravintolakokemus! Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ensiluokkaista. Miljöö ja tunnelma olivat myös upeita, kiitos hienosta illasta!”

-Riina

”Miljöö, ruoka, viinit ja palvelu 5/5. Kokemus kokonaisuudessaan oli huikea. Kiitos!”

-Katariina

”Annokset pakattu täyteen makua! Varsinaisia kastikemestareita. Rauhallinen tunnelma, hyvä hintalaatusuhde.”

-Mari

”Hyvä ja todella ystävällinen palvelu, erinomainen ruoka ja upeat puitteet!
Ikimuistoinen tapa juhlistaa 15-vuotis hääpäiväämme!”

-Jani