Häät

Anna meidän toteuttaa elämäsi upein juhla

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Kartanolla

Anna tärkeät hetkesi Kartanon väen hellään huomaan: uniikit puitteet ja ensiluokkainen palvelu tekevät niistä ikimuistoisia.

Kuokkalan kartano on hääpaikkana mitä vaikuttavin ja mieleenpainuvin hääjuhlapaikka. Historiallinen kartanomiljöö ja majesteetillinen puutarha upeissa Päijänteen rantamaisemissa luonnon rauhan ympäröimänä on itsessään elämys, jonka kruunaa Jyväskylän tasokkain ravintola ja ensiluokkainen palvelu. 

Kartano sopii hääpaikaksi niin kesällä kuin talvella, ja virallisemman osuuden päätyttyä iltaa on mahdollista mennä jatkamaan rennommin vaikkapa Kartanon tallille.

Hääjuhlamme on aina kokonaispalvelu, joka kattaa niin tilat, juomatarjoilun, juhlamenun, kattaukset, siivouksen kuin haluamanne lisäpalvelut.

Ota yhteyttä, niin aletaan suunnitella Teidän näköistänne juhlaa. 

5 VINKKIÄ HÄÄJUHLAAN 

1. Kertaa haaveesi tapahtumaan liittyen ja muodosta budjetti 

Yhtä elämän suurimmista juhlista on helpompi suunnitella, kun tärkeän päivän merkittävimmät asiat ovat listattuna. Tämän jälkeen on hyvä määritellä näille myös arvojärjestys, jolloin budjetin määrittäminen ja sen täsmääminen omiin tarpeisiin on helpompaa.  

Monet juhlat muistetaan esimerkiksi ruoasta, joten haluaisitko tällöin esimerkiksi panostaa ensiluokkaiseen ruokailuun? Toisaalla taas tärkeää on ollut muistettava tila ja miljöö tai viihdyttävä esiintyjä. 

2. Vieraile juhlapaikassa ja käy aistimassa tunnelmaa 

Kun astelet juhlapaikkaan ja kuvittelet itsesi sinne, niin pystyt jo melko pitkälti määrittämään oman tunteen sekä tarpeen juhlien ympäristön osalta. Vastaavasti on myös hyvä käydä keskusteluja juhlapaikan henkilökunnan kanssa, jolloin saat selville myös kemiat sekä keskusteluyhteyden toimivuuden. Tämä on erityisen tärkeää suuren juhlan järjestelyissä. 

3. Tee tilaisuudesta muistettava myös ruokailun osalta 

Niin kuin jo aiemmin mainittiin, monet juhlat muistetaan ruoastaan. Jotta kaikki vieraat pystyvät nauttimaan juhlasta, on tänä päivänä laadukkaan ja maittavan ruoan lisäksi myös tärkeää huomioida erityisruokavaliot. Ennakkoon on jo hyvä tarkistaa toimittajan osaaminen niin ruoanlaiton kuin erityisruokavalioidenkin osalta. 

4. Juhlien järjestelyjen vaivattomuus 

Millaisia järjestelyitä joudutte itse tekemään juhlien eteen vai onko vaihtoehtoina vain ohjeistaa, osallistua suunnitteluun ja saapua paikalle. Vaivattomuus ja valmiiseen pöytään saapuminen onkin tänä päivänä yksi suurimmista tekijöistä hääpaikkaa valittaessa. Oman ajan säästäminen juhlassa sekä läheisiin keskittyminen, koetaan merkityksellisemmäksi, kuin koristeluista tai juhlatilan kattamisesta stressaaminen. 

5. Huomioi kokonaisuus ja pyydä selkeä tarjous 

Tehdessäsi valintoja on myös hyvä huomioida asiat vaihe kerrallaan aina saapumisesta ja pysäköinnistä, ohjelmaan sekä tarjoiluihin. Helppopääsyinen kohde sekä pysäköinti helpottavat luomaan rentoa tunnelmaa suuremmissakin juhlissa. Osa vieraista vierailee päivän ajan ja poistuu ennen iltaa, toiset taas viipyvät aamuyöhön saakka. Juhlan teeman osalta on hyvä myös selvitellä omia ajatuksia juhlien aikajanasta, päättyvätkö juhlat puoleen yöhön vai jatkuvatko aamuun saakka saunalla. 

Kun pyydätte tarjouksen, on siitä hyvä löytyä hinnat per vieras, peruutusehdot, tarjoiluiden sisältö sekä sovitut aikarajat tai lisäpalveluiden hinnat.