Juhlat ja tilaisuudet

Jotta sinä saat keskittyä tärkeimpään

Juhlatilat Jyväskylässä palveluineen juuri toiveidenne mukaan

Kuokkalan kartanon yli satavuotinen historia, satumainen puutarha, tunteella ja taidolla vanhaa kunnioittaen uudistettu kartanorakennus sekä moneen käyttöön taipuva Kartanon Talli luovat ainutlaatuiset puitteet ja saumattoman palvelukokonaisuuden kaikenlaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja juhliin. Meiltä löydät juhlatilat, jotka tekevät jo itsessään tilaisuudestasi juhlavan, ja muut yksityiskohdat viimeistelemme kuntoon ensiluokkaisella palvelulla.

Järjestämme ilolla ja palvelualttiudella syntymäpäivät, karonkat, polttarit, kastetilaisuudet, rippijuhlat, muistotilaisuudet, ylioppilasjuhlat tai vaikka sukukokoontumiset Kartanon mailla.

Yksittäiset juhlatilat sekä upea yläkertamme ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön yhdessä tai erikseen, henkilömäärän ja tarjoilutoiveiden mukaan. Vapaamuotoisempiin juhliin soveltuu erityisesti Kartanon Talli, jossa voit viettää mukavan illan kaveriporukalla saunoen ja porealtaasta nauttien. Kaikkiin juhlatiloihimme toimitamme kaupungin tasokkaimmat ravintolapalvelumme aina parhaalla mahdollisella palvelukokemuksella.

Kuokkalan kartano ei ole esteetön.

Kysy lisää: info@cartano.fi

Juhlatilat kaikenlaisiin tarpeisiin

Sisätilat mahdollistavat erikokoisten huoneiden ja salien yhdistämisen, joten niistä saadaan muodostettua toimivat juhlatilat niin sadan hengen syntymäpäiviin kuin pienen kaveriporukan polttareihin. Kartanon tiloissa järjestetyt juhlat ovat taatusti ikimuistoiset.

Kesällä juhla-aluetta on mahdollista jatkaa ulos kauniiseen puutarhaamme, jolloin Kartanon mailla voidaan kestitä useita satoja juhlijoita.

Pyydä tarjous!

Tilaisuudet ja tapahtumat suunnitellaan aina asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Lähetä siis rohkeasti tarjouspyyntö, ja anna meidän räätälöidä teille unohtumattomimmat juhlat. 

Ainutlaatuinen muistotilaisuus Kartanolla

Kun omaiset saavat suruviestin, niin ensimmäisenä ei ole välttämättä ajatuksissa muistotilaisuuden järjestelyt. Jyväskylässä, Kuokkalan kartanossa tarjoilun ammattilaiset omaavat pitkän kokemuksen erilaisista tilaisuuksista ja Kartanolla omaisten ei tarvitse huolehtia kuin paikalle saapumisesta sekä muistojen jakamisesta.

Kartano tarjoaa arvokkaat juhlatilat sekä mieleenjäävät tarjoilut muistojuhlaan. Pöytiin tarjoiltu ruoka, valkoisin pöytäliinoin katetut pöydät, kynttilät sekä muistopöytä varmistavat omaisille vaivattoman kokemuksen, jolloin pystytään keskittymään itse tilaisuuteen ja muistamiseen. Teemme yhdessä tilaisuudesta ainutlaatuisen ja muisteltavan itsensä näköisen

Perhejuhlat

Kuokkalan kartanolla järjestät muistettavat perhejuhlat. On kyseessä valmistujaiset, kihlajaiset, syntymäpäivät, ristiäiset tai esimerkiksi sukujuhlat, tarjoaa ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme sekä ainutlaatuinen ympäristö muistettavan kokemuksen. 

Kartanolla sinun tarvitsee vain saapua paikalle, niin henkilökuntamme pitää huolen tilaisuuden sujuvuudesta. Kartanolla tarjoilut tapahtuvat pääosin pöytiintarjoiluna valkoisin pöytäliinoin, kun taas Kartanon Tallin puolella tarjolla on vapaamuotoisempaa ruokailua.  

Tutustu juhlatiloihin

Kartanon yläkerta

Kartanon yläkerta muokkautuu moneksi. Yläkerta koostuu 6 salista, joiden yhdistyessä vieraat pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta yksityisesti. Tilaisuudesta riippuen yläkerrassa palvelee tarjoiluhenkilökunnan lisäksi myös oma baari ja ulkoilemaan pääsee suurelle parvekkeelle.

Max. kapasiteetti 110 vierasta

Kartanon juhlasali

Suurin salimme muokkautuu moneen muotoon ja tilaisuuteen. Tunnelmallinen ja ainutlaatuinen juhlasali antaa tilaisuudellesi upeat raamit.

Max. kapasiteetti 46 vierasta

Yhdistettynä takkahuoneeseen sekä vihreään saliin kokonaisuudeksi muodostuu tilat 80 vieraalle.

Takkahuone

Luonnonvalon täyttämä takkahuone on rauhallinen sali keskellä yläkertaa. Takkahuone toimii jatkumona juhlasalille, jonka voi halutessaan yhdistää kokonaisuudeksi, kun vierasmäärä sitä vaatii.

Max. kapasiteetti 14 vierasta

Vihreä sali

Tämä kaunis ja rauhallinen vihreä sali on valoisa ja suuri tila moniin eri tarpeisiin.

Max. kapasiteetti 20 vierasta

Yhdistettynä takkahuoneeseen sekä juhlasaliin kokonaisuudeksi muodostuu tilat 80 vieraalle.

Kirjasto

Omaa aikakauttaan huokuva kirjasto on viipyilevä sekä aistikas osa Kartanoa. Kolmanneksi suurin sali, jossa tunnet olevasi rauhassa arjen yläpuolella.

Max. kapasiteetti 18 vierasta