Pikkujoulut Kartanossa

Lämpimästi tervetuloa viettämään pikkujouluja Kuokkalan kartanoon! Pikkujoulut ovat perinteinen tapa vauhdittaa joulun odotusta ja nauttia joulun tunnelmasta. Kartanon arvokas miljöö ja osaava henkilökunta loihtivat mieleenpainuvimmat juhlat: tarjoilut ja muut järjestelyt suunnitellaan kanssanne viimeistä yksityiskohtaa myöten, luoden ikimuistoiset puitteet onnistuneille juhlille.

Olivat kyseessä sitten yrityksen pikkujoulut, ystävien kokoontuminen tai jouluillallinen yhteistyökumppaneiden kanssa, Kuokkalan kartano tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Katso alta Kartanon vinkit pikkujouluihin ja ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme pikkujoulusi juuri tarpeidesi mukaiseksi unohtumattomaksi kokonaisuudeksi.

Varaa pikkujoulut Kartanossa!

Myyntipalvelu:

ma-pe klo 9.00-16.00 info@cartano.fi
p. 040 152 4992

Kartanon joulu – Menu

Pieteetillä valmistetut menukokonaisuudet sekä tarkkaan harkitut juomayhdistelmät ovat ravintolamme vahvuus. Kotimaiset järvikalat, paikalliset marjat ja sienet sekä kotimainen riista saavat keittiömme sydämen sykkimään. Yhtä lailla meillä innostutaan, kun norjalainen vaellusturska tai italialainen valkotryffeli on kaudessa. Herkullisuus ja laadukkuus määrittelevät käyttämämme raaka-aineet enemmän kuin maantieteellinen sijainti.

***

Kartanon joulun menussa tarjoillaan alkuun Skandinaavinen kylmä kalalajitelma sopivine lisäkkeineen. Siitä jatkamme jo klassikoksi muodostuneella Kartanon tartarilla, johon pääraakaa-aine saapuu vain 15 km päästä Puuppolasta, Lehtolan tilalta. Pääruoan lounaalla voit valita liha-, kala- tai kasvisvaihtoehdosta. Illallisella voit valita pääruoaksi riistan, kalan tai kasviksen. Pääruokavalinnat tehdään paikan päällä. Jälkiruoka vaihtuu viikoittain, niin lounaalla kuin illallisellakin.

***

Ruoasta sekä palvelusta vastaa huippuosaava ja palkittu Kartanon väki. Keittiömestari Sami Sorvojan suunnittelema joulumenu ja ravintolapäällikkö Miia Sirosen ammattitaidolla parittamat viinit varmistavat muistettavan ja ainutlaatuisen elämyksen. Kartanon joulu on jo itsessään elämys ja ohjelmanumero. Vieraamme pääsevät ikimuistoiselle makumatkalle ruoka- ja viiniasiantuntijoidemme lämpimän palvelun tukemana.

Kartanon joulun menua tarjoillaan 30.11. alkaen.

Tätä ennen voimassa on sesonkiin pohjautuva ruokalistamme:

Räätälöidyt pikkujoulut

Yksityinen Murhamysteeri -illallinen alk. 74 eur / vieras

***

Kuplien juhlaa – Kuohuviini tasting alk. 55 eur / vieras

***

Wine&Paint – taidemaalaushetki alk. 44 eur / vieras

***

Evendan laaja aktiviteettitarjonta, tutustu lisää

Jatka illanviettoa Kartanon saunassa tai rentoudu ennen illalliselle siirtymistä.

Tutustu tästä lisää!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!