Aluksi tavoitteena oli vain Jyväskylän paras ravintola

Aluksi tavoitteena oli vain Jyväskylän paras ravintola

Kuluva vuosi on ollut toimialalla varsinaista vuoristorataa ja ravintola- sekä tapahtumayrittäjiä on vedetty kölin alta useampaan kertaan. Tästä huolimatta vuosi on ollut Kartanon väellä toivon sekä työn täyteinen. Uutta projektia on rakennettu intohimolla huipputiimissä vuoden alusta lähtien ja historiallinen miljöö on herännyt aivan uudenlaiseen eloon.

Kartanon vierasmäärät ovat yllättäneet koko porukan ja lämpimät palautteet ovat aiheuttaneet jopa punaa poskille. Aluksi toiminta alkoi vain illallisravintolana. Joulun lähestyessä aukioloaikoja laajennettiin ja asiakkaille päästiin tarjoilemaan myös joululounasta sekä -illallista. Kartanon ravintolan laajemmat aukioloajat jatkuvat ensi vuoden puolella ja historiallinen miljöö sekä huippuluokan ruokaelämys Päijänteen rantamaisemissa ovat saavutettavampia kuin koskaan aiemmin.

Kartanolla on juhlittu mm. häitä, syntymäpäiviä, pikkujouluja sekä kastajaisia. Tilat ovat mahdollistaneet arvokkaat muistojuhlat ja arkisin alakerran kabinetin tilat ovat täyttyneet kokouksien puheensorinasta.

Kuokkalan kartano tulee olemaan myös tapahtumien puolesta näkyvä osa Jyväskylää. Tahdomme tuoda saman huippuluokan kokemuksen ruoasta ja palvelusta myös tapahtumiin sekä muihin yleisötilaisuuksiin.

Työtä ja nälkää siis edelleen riittää.

Kiitos henkilökunnalle, vieraille sekä yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2022!

Lämpimästi tervehtien,

Kartanon väki