Kartanolla järjestät onnistuneen tiimipäivän

Kartanolla järjestät onnistuneen tiimipäivän

Kartano taipuu niin muodollisempaan asiasisältöön (kokoukset, palaverit) kuin rennompaan oleskeluunkin (tyhy/tyky/pikkujoulut). Tiloistamme löytyy nopea valokuituyhteys sekä moderni kokoustekniikka.  

Tarjoilujen puolesta taas Kartanon kokouspaketit sisältävät kaiken aina aamupalasta, lounaaseen sekä iltapäiväkahveihin. Tarjoiluihin panostetaan Kartanolla erityisesti; Kartanon ravintolan ollessa yksi Suomen parhaista kohteista ruokaelämyksien osalta.  

Tiukan kokouspäivän jälkeen tiimin on joustavaa siirtyä rentoutumaan Kartanon tallille – saunomaan ja ulkoporealtaisiin.  Vaihtoehtoisesti voit tutustua kumppaneidemme tarjontaan, heidän avullaan pääset nauttimaan esim. yllätyksellisestä ohjelmasta, melonnasta tai joogasta.

Ohessa Kartanon vinkit onnistuneeseen tiimipäivään: 

  • Aseta tiimipäivälle tavoite
    • Kun tiimi osallistuu päivään, jolla on myös selkeä tavoite, tuodaan toiminnalle tarkoitus. Mikäli päivälle ei ole asetettu tavoitetta, tulee osallistujille herkästi tunne, että tilaisuus järjestetään vain koska tapana on näin tehdä. Tavoitteen ei tarvitse olla muodollinen tai avainlukuihin sidottu, vaan yksinkertaisesti jokin pienikin tiimin funktiota tukeva asia riittää. Tiimipäivän fokusta tukee selkeä agenda, joka valmistelee osallistujia jo ennalta yhdessäoloon. 
  • Kuuntele ja osallista tiimiä
    • On tärkeää tunnistaa tiimin tarpeet sekä toimintatavat. Onnistunein tiimipäivä syntyy aidosta osallistamisesta sekä merkityksellisyydestä. 
  • Hoida kalenteriin liittyvät asiat hyvissä ajoin
    • Näin varmistetaan, että kaikki pääsevät paikalle. Kutsun yhteydessä on myös hyvä painottaa osallistumisen tärkeyttä; tiimiytiminen on vaillinaista, mikäli kaikki ryhmädynamiikkaan vaikuttavat osallistujat eivät ole paikalla.