Kartanon joulu 24.11.2022 alkaen

Kartanon joulu 24.11.2022 alkaen

Jyväskylän tunnelmallisin joululounas ja -illallinen tarjoillaan Kuokkalan kartanossa 24.11.-22.12.2022.

Tervetuloa kaupungin tunnelmallisimmalle joululounaalle sekä -illalliselle. Kartanon joulu tarkoittaa sydämellistä vieraat huomioivaa palvelua sekä käsityönä valmistettuja harkittuja makuja tarjoiltuna upeassa mennyttä aikaa huokuvassa miljöössä.

Joulumenumme tarjoillaan aina pöytiin ja sisältää neljä ruokalajia. Vaihtoehtoisesti tarjoilemme pitkää Kartano Menua vähintään kymmenen hengen ryhmille etukäteen tilattuna.

Pikkujoulut

Kuokkalan kartanolla nautit tunnelmallisista pikkujouluista, joululounaasta tai -illallisesta. Kartanon monipuolisista saleista ja kabineteista löytyy ruokailu- ja kokoustilaa niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Kabinettien lisäksi vieraitamme palvelee Kartanon Tallin sauna sekä ulkoporealtaat. Ohjelman osalta Kartanolla on mahdollista nauttia esimerkiksi glögi-joogasta, murhamysteeristä, tonttukisailusta tai jousimusiikista. 

Kartanon ainutlaatuinen ympäristö yhdistettynä herkulliseen ruokaan, kutkuttaviin pikkujouluaktiviteetteihin ja toiveiden mukaisesti rakennettuun illanviettoon on avain ikimuistoisiin pikkujouluihin.

Oletpa sitten järjestämässä perheen yhteistä rauhallista joulunajan illallista, kaveriporukan illanviettoa tai työyhteisön pikkujouluja, niin suosittelemme olemaan yhteydessä piakkoin, sillä joulupöytiä varataan nyt kiihtyvään tahtiin.

Tutustu lisää ja tee varaus!