Kartanon kesä 2022

Kartanon kesä 2022

Kartanon kesään kuuluu kaunis pihamaa, Kartanon terassi, vilttejä, viinejä, hyvää ruokaa sekä mielenkiintoisia artisteja. Kartanolla nautit ainutlaatuisista ja mieleenjäävistä kokemuksista yhdessä Jyväskylän kulttuurihistoriallisesti merkittävimmistä ympäristöistä. 

Uudistettu Kartano ravintoloineen tarjoaa korkeatasoista palvelua sekä korkealaatuisen ruokatuotteen, on sitten kyse piknikistä, lounaasta tai illallisesta. Huipputason palkittu henkilökuntamme pitää huolen, että jokainen vieras kokee olonsa tervetulleeksi sekä huomioiduksi. 

Kartano tarjoaa kesällä ilmaiskonsertteja sekä kaupungin vaikuttavimmat Venetsialaiset. Ilmaiskonserteissa esiintyjinä on mm. Jyväskylän Sinfoniaorkesteri, Jukka Eskola Soul Trio sekä Jyväskylän oma huippuartisti Ilta. 

Kesän päättäjäisinä toimivat Kartanon Venetsialaiset joissa esiintyjänä on perjantaina 26.8.2022 huippuluokan acapella-yhtye Club for Five.

Esitykset tapahtuvat Kartanon terassilla. Tapahtumat ovat ikärajattomia.

Lämpimästi tervetuloa Kartanon kesään!

Lisätietoja: info@cartano.fi tai p. 040 127 4930

Tapahtuman Facebook-yhteisö.

Wivi Lönn -kvartetti 20.5.2022 klo 12

Jyväskylän Sinfonia esittää:

Kuokkalan kartanossa Jousikvartetti esittää n. 20 minuutin ohjelman teemalla ”Wivi Lönn – vahvoja naisia”

Tule nauttimaan lounas- ja kahvikonsertista Kartanon terassille!

Jukka Eskola Soul Trio 28.5.2022 klo 16

@ Kartanon terassi, Vapaa pääsy

Jukka Eskola Soul Trion musiikin avainsanoina ovat juurevuus, rytmi ja svengi. Yhtyeen musiikilliset esikuvat ovat peräisin pääasiassa 1950- ja 60-luvuilta. Trio on esiintynyt ympäri maailmaa ja hurmannut hienostuneella dynamiikallaan niin kuulijat kuin kriitikotkin. Kolmikko julkaisi äskettäin toisen pitkäsoittonsa, joka on saanut ylistävää palautetta kautta linjan. Steamy!-albumin uudet kappaleet esittelevät entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.

Trioa johtaa television monista TV:n musiikkiohjelmistakin tuttu trumpetisti Jukka Eskola, rumpuja soittaa Teppo Mäkynen, ja Hammond-urkuja Mikko Helevä. Nämä kotimaisen jazzin ehdottomat virtuoosit vakuuttavat niin taidoillaan kuin positiivisella energiallaan. Jokaisesta soittajasta huokuu musiikin ilo, ja yhteissoitto toimii luontevasti kuin hengitys. Yhtyeen musiikki koostuu originaaleista sävellyksistä sekä muutamista tarkkaan valikoiduista gospel- ja soul-vaikutteisista lainakappaleista. Bossa nova- ja sambarytmit sulautuvat monipuoliseen soul jazz -kokonaisuuteen saumattomasti.

“Jukka Eskola is a master of many styles, although his main approach is a crisp mellow profile that melds perfectly with Mäkynen’s light brushwork.” – All About Jazz

www.jukkaeskola.com

Ilta 11.6.2022 klo 16

@ Kartanon terassi, Vapaa pääsy

Muun muassa Tähdet, tähdet ja All Toghether Now -ohjemista tutuksi tullut Ilta on suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Aikoinaan Cheekin superhitiltä Sillat esiin noussut Ilta julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten syksyllä 2020. Esikoisalbumi poiki Iltalle voiton Iskelmän Gaalan vuoden 2020 Vuoden tulokas -sarjassa sekä ehdokkuuden vuoden 2021 Emma Gaalassa. Esikoisalbumin jälkeen ilmestynyt Kelle mä soitan -kappale nosti Iltan kertaheitolla maan eturivin artistien joukkoon. Ilta sijoittui biisillä vuoden 2021 UMK:ssa kolmanneksi ja nyt Spotifyn ja radiosoittolistojen kärjessä komeillut kappale on striimannut jo platinaa. Tällä hetkellä Ilta työstää lisää musiikkia luottotiiminsä, eli Väinö Walleniuksen ja Lasse Piiraisen kanssa. Valovoimaisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

www.warnermusiclive/ILTA

Club For Five 26.8.2022 klo 20

@ Kartanon terassi,

LIPUT

Show 49 eur

Show&Dinner 108 eur

Show&Dinner tarjoaa ainutlaatuisen ja mieleenjäävän kokemuksen Kartanon venetsialaisissa. Lippu sisältää Keittiömestari Sorvojan Kartanon neljän ruokalajin menun sekä Club For Five show, Kartanon terassilla.

Otamme Show&Dinner -lipun ostaneisiin henkilökohtaisesti yhteyttä pöytävarauksen sopimiseksi. Voimme muodostaa pöytäryhmiä lipunostaneiden kesken, vaikka liput on ostettu erikseen.

Club For Five on Suomen suosituin a cappella -yhtye. Vuodesta 2000 toiminut lauluyhtye on tullut tunnetuksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. ”Clubin” musiikki ei rajoitu vain yhteen tiettyyn tyylilajiin – yhtye on mukavuusalueellaan niin jazzin, popin ja rockin kuin kansanmusiikin tai klassisen musiikin alueella.

Tämä virtuoottinen viisikko (Maija Sariola – sopr., Saima Haapanen – alt., Jouni Kannisto – ten., Juha Viitala – bar. ja Tuukka Haapaniemi –b.) on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa. Club For Fiven esiintymiset ovat täynnä koskettavaa tulkintaa, oivaltavaa huumoria, suvereenia osaamista ja valloittavia soolosuorituksia.

Liput voit ostaa verkkosivujemme etusivulta 22.4.2022 klo 17 alkaen.

www.clubforfive.fi