Kim Päivästö X Kuokkalan kartano

Kim Päivästö X Kuokkalan kartano

31.3. – 1.4.

Kuokkalan kartanon ensimmäinen vieraileva keittiömestari on huippukokki Kim Päivästö. Kim on työskennellyt uransa aikana useassa Michelin -tähditetyssä ravintolassa niin Suomessa, kuin ulkomailla. Vakuuttavalta listalta löytyy mm. Hertog Jan (3 tähteä), Demo (1 tähti, keittiömestari), Petrus (1 tähti), Kaskis, Savoy ja viimeisimpänä pesti helsinkiläisen ravintola Inarin (1 tähti) keittiömestarina. Kim on myös Vuoden Kokki 2021.

Kimin ruokatyyli on kansainvälinen kuitenkin nojaten ranskalaisen keittiön tekniikoihin.

”On mahtavaa päästä keittelemään Kimin kanssa yhdessä pitkästä aikaa! Olemme tuttuja vuosien takaa Vuoden Kokki -kilpailusta, mutta aina ollaan keitelty vain omissa kisakopeissamme. Kim on arvostettu ammattilainen, joka on monipuolinen, tarkka ja innovatiivinen ruoanlaittaja. Odotan innolla mitä hän on keksinyt varallemme! Tämä on myös mahtava mahdollisuus henkilökunnallemme päästä nuuskimaan uusia ideoita ja kenties oppia uusia näkökulmia annosten suunnitteluun. – kertoo Kuokkalan kartanon keittiömestari Sami Sorvoja.”

Vierailu on kaksipäiväinen 31.3.-1.4.2023. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Emme valitettavasti pysty huomioimaan tapahtumassa muita erikoisruokavalioita.

Kuuden ruokalajin menu – 79 eur / vieras

Varaa paikkasi etukäteen sillä kattauksiin on rajattu määrä pöytiä saatavilla.