Kuokkalan kartanossa syntyneiden kahvitilaisuus 9.3.2024 – vapaa pääsy

Kuokkalan kartanossa syntyneiden kahvitilaisuus 9.3.2024 – vapaa pääsy

Tervetuloa kahvitilaisuuteen Kuokkalan kartanoon – paikkaan, jossa syntyy tänä päivänä ravintolakokemuksia tinkimättömällä laadulla, mutta syntyi myös monet ihmiselämän ensi askeleet!

Kuokkalan kartano kutsuu kaikki Kartanossa syntyneet historian siipien havinaan lauantaina 9.3. kello 14 alkaen nauttimaan kakkukahvit. Tule nauttimaan klassismin ja kansallisromantiikan tunnelmasta, jota Kartano henkii ylväästi. Rakennuttihan sen aikoinaan kauppaneuvos Julius Johnson perheensä asuintaloksi, aivan Johnsonin omistaman höyrysahan läheisyyteen.

Tiedätkö, että tämä kartano oli myös seutukunnan suurimpia maanviljelystiloja monikymmenpäisine karjoineen ja lukuisine hevosineen? Mutta se ei ole kaikki – 1940-luvun lopussa Kartano sai uuden merkityksen toimiessaan synnytyslaitoksena. Parhaimpina vuosina Kartanolla kajautti ensiparkaisunsa yli tuhat lasta, kunnes synnytyslaitos sulki ovensa vuonna 1967.

Nyt on aika kokoontua yhteen ja muistella näitä unohtumattomia hetkiä. Kahvitilaisuuteen pääset osallistumaan ennakkoilmoittautumisella. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta sukeltaa synnytyssairaalan historiaan. Tervetuloa mukaan!

Onko sinulla 1940-1970 luvulta lapsuuspotrettia, jonka haluaisit Kartanolle lahjoittaa? Voit tuoda mukanasi ilman kehyksiä olevan potretin ja kuvasi voi pian koristaa Kartanon seiniä!

Paikkoja rajoitetusti! Kartano EI ole esteetön.

info@cartano.fi tai puhelimitse p. 040 127 4930 (to-la klo 16-23)