Lasten päivä Kartanon ravintolassa 3.2.2024

Lasten päivä Kartanon ravintolassa 3.2.2024

Lapset ovat aina enemmän kuin tervetulleita nauttimaan Kartanon ravintolaan ja tästä syystä päätimme järjestää joko ensikohtaamisen tai makumatkan uudelleen Kartanon menuiden ääreen. Lauantaina 3.2. aikuisen nauttiessa menukokonaisuuden alle 14 -vuotiaat nauttivat saman menun veloituksetta (kolmen, neljän tai kuuden ruokalajin menun).

Kartanon ravintolan elämykset antavat ainutlaatuisia kokemuksia koko perheelle ja yhteinen illallinen on unohtumaton hetki yhdessä. Kohtaamme lapset aina arvostaen ja olemme iloisia siitä, kun perheen pienimmät saapuvat luoksemme nauttimaan. Keittiömestari Sorvoja muokkaa tarjoiltavaa menua toiveesta aina mielellään enemmän lasten suuhun sopivaksi, jolloin koko seurue pääsee maistamaan ja nauttimaan samaa menukokonaisuutta kokonaan tai osittain.

Ruokajuomat eivät sisälly tarjoukseen. Tarjous edellyttää etukäteisvarausta ravintolaan. Tarjousta ei voi hyödyntää lahjakortin lunastamisen yhteydessä. Otamme huomioon erityisruokavaliot ja Kartanon väki on aina valmiina auttamaan kysymyksissäsi. Mikäli mainitset erityisruokavaliostasi jo pöytävarausta tehtäessä, pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tee pöytä varaus tästä: