Ole osana Kartanon tarinaa – Hae meille töihin

Ole osana Kartanon tarinaa – Hae meille töihin

Haemme Kuokkalan kartanon kasvavaan ravintolaan iloisia ja kokeneita sekä tulevia ravintola-alan ammattilaisia. Tarjoamme Jyväskylän mieleenpainuvimman ravintolakokemuksen ainutlaatuisessa kartanoympäristössä. Täydennät omalla osaamisellasi laadukasta, välitöntä ja aidosti huomaavaista asiakaskokemusta. Etsimme reippaita tiimipelaajia, jotka innostuvat monipuolisista työtehtävistä ja muuttuvista tilanteista. 

Avoimia paikkoja: 

Kokki

Sommelier 

Tarjoilija 

Salin puolella tärkein tehtäväsi on asiakkaan kohtaaminen iloisella ja ystävällisellä asenteellasi, jolloin teet hänen vierailustaan mieleenpainuvan ja ikimuistoisen. Odotamme sinulta erityisesti iloista asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta, oma-aloitteisuutta sekä joustavaa asennetta työntekoon. Pystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin, eikä kiireinen viikonloppuserviisi tunnu sinusta vieraalta. Aiempi kokemus ravintolatyöskentelystä on välttämätöntä. Lisäksi sinulta tulee löytyä anniskelupassi. 

Keittiöhenkilökunnaltamme odotamme ainakin muutaman vuoden työkokemusta, hyviä yhteistyötaitoja ja hygieniapassia. Pystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin, eikä kiireinen viikonloppuserviisi tunnu sinusta vieraalta. Teemme keittiössä töitä tarkasti mutta rennolla asenteella.  

Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta sekä mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa ja arvokkaassa ympäristössä alansa huippujen kanssa. Me välitämme toisistamme ja se näkyy kaikessa mitä teemme. Meidän hyvä fiilis välittyy asiakkaalle asti. 

Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia työsuhteita. Työt alkaisivat heti tai sopimuksen mukaan. 

Laita hakemusta sisään ja liity Kuokkalan kartanon ravintolan perheeseen!

Hae töihin Kartanon ravintolaan – Kuokkalan Kartano – Uudenlaistenelämysten tyyssija

Tule kanssamme luomaan uutta ja kokemaan huikeita elämyksiä! 

Ravintola Kuokkalan kartano sijaitsee Jyväskylässä keskustan tuntumassa luonnonkauniissa ympäristössä Päijänteen läheisyydessä. Päivittäiseen toimintaan kuuluu laadukkaan ala carte ravintolan lisäksi yksityistilaisuudet, kokouspalvelut ja juhlatilaisuudet, unohtamatta tallissa vietettyä saunailtaa.